Teen struggles: F*ckboy and girl EXPOSED

by - 00:59


Pozdrav svima i dobrodošli na naš blog!
U slučaju da ste novi mi smo Pam i Drake. Što se tiče poglavlja 'teenage struggles'  došli smo do kraja. No baš kao što smo rekli na našem prvom postu imati ćemo bonus objavu.
Tennage struggles poglavlje sadrži :
Ovim putem se još jednom zahvaljujemo Shoppingholic-dreamer  za collab. 




NAPOMENA! U ovom postu ne trebate shvatiti sve ozbiljno jer su neki dijelovi napisani da budu zabavni kako bi vas nasmijali, a to je i svrha ovog bonus posta zato smo se i malo više potrudili oko njega. Bonus post je poveznica ovog poglavlja i sljedećeg poglavlja koje se zove School Struggles.!

Dobar dan dragi učenici dobrodošli na sat teenologije , ja sam profesorica Pam .

Prva lekcija iz Teenologije  :Tema Fu*kboysi!

Prof. Pam: U današnjoj lekciji ćemo pričati o najvećim opasnostima koje vrebaju u suvremenoj divljini. Sigurno ste se susretali sa ovakvom vrstom bića iz roda Homo Sapiens-a i možda niste znali da ima zanimljiva podjela njih.
Nadcarstvo: Ženskari (eng. F*ckboys od riječi f*ck + boy)
Dijeli se na carstva Kokuzi, Klošari i Đubrad.

-KOKUZI

To je populacija snažnijeg spola u razdoblju adolescencije od 13/14 do 17/18 godine. Smatra se da su nastali na Balkanu gdje su prvo bili endemi da bi se raširili internetskim putem te tako postali često viđena vrsta. No kako ih prepoznati? To je  najmanje opasna vrsta, a drugi naziv bi im bio wanna be f-boy. Njihove karakteristike su: 
-žarko žele postati Đubrad
-kopiraju stil slavne osobe iako tvrde da nisu njihovi fanovi
- šalju slike svog (ne)isklesanog tijela i pravdaju to kao slučajno ili da su htjeli podijeliti svoj napredak sa vama
- kopiraju jeftine ulete sa društvenih mreža koje su svima poznate.

-KLOŠARI (lat. Klos+are- seronje drugog stupnja)

Oni su jako popularna vrsta zadnjih godina kod ženskog roda, proširili su se brzinom svjetlosti diljem Balkana. Njih možemo podijeliti u dvije vrste Švaleri i Šaneri.
 Švaleri: imaju izgled top modela, ali osobine im i nisu baš top. Bez obzira na to jako su samouvjereni da svojim izgledom mogu osvojiti svaku djevojku.Uvjeravaju vas da su spremni za vezu , za obveze ali logika im je ovakva : Ti i ja nismo u vezi ali ti se ne smiješ dopisivati sa dečkima niti ih gledati i pozdravljati iako nismo u vezi ali to ne znači da se ja ne smijem pred tobom upucavati svakoj djevojci koju vidim. 
Šaneri : lijepi, mladi i zamislite GLUPI. Priđu svakoj djevojci na način:“ Ćao mala, pošto si?“ „Ćao ribo, iz kojih si voda?“ „Znaš što bi dobro stajalo na tebi?“-JA. 
Prepoznat ćete ga po lošoj gramatici i razdoblje njegovog djelovanja je od 13 do 15 godine , a u najgorem slučaju 17.

-ĐUBRAD

Na  njih dragi moji učenici obratite posebnu pozornost.  Kao što im iz naziva možemo zaključiti je neophodno za lijepo, mlado i naivno cvijeće.
Oni su magneti za sve djevojke, ali pripazite oni nemaju ljubavi, drže do sebe, obično treniraju neki aktualan sport ili se čak bave glazbom. Sve u vezi njih se čini idealno, a razlika između njega i već spomenutih vrsta je u samom načinu lova.
Prva faza : faza analiziranja -U ovoj fazi će vas u potpunosti skenirati i prilagodit će se vašem karakteru nakon što on sam dođe do izražaja tj. kad vam baci udicu. On ima ono nešto što će vas natjerati da makar dotaknete i tu padate u zamku.Ove crte nisu uvijek točne, no predstavljaju neki okvir.
Druga faza: Faza lova-Kao i lavovi tako i oni vrebaju svoj plijen, te vam prilazi i pokušava vas zaintrigirati kako bi pali na njegov šarm.Skidao bi vam mjesec , planete , a ne samo zvijezde s neba i na kraju krajeva vašu odjeću.
Treća faza: faza raspleta -U toj fazi vas ignorira na svim društvenim mrežama, ali u javnosti vas tretira kao i prije te vas na taj način čuva kao back up curu jer ako zapne negdje zvat će vas i IMATI će opravdanje.
Četvrta faza: faza spoznaje-Faza u kojoj su vam se oči otvorile i gdje ste uvidjele stvarno stanje.Žao vam je što ste bilo što uradili ali opet se nadate. Možda će vam se čak javiti njegov prijatelj koji će vas uvjeriti da je on dobar dečko i pravdati ga kako ga vi ne bi izbacili iz glave.
Peta faza: faza slomljena srca - To je vaša faza u kojoj ste žalosne i slomljene no naučile ste lekciju i to vas čini čvršćom. 
Đubre -vrhovni fuckboy , ultimate fuckboy on je kao kameleon, ima sve sto zaželite i prilagodit će vam se uvijek, teško ga je otkriti jer je jako pametan i mudar i sve što želi je vaša kratkotrajna pažnja nakon čega nastavlja svoj put zavođenja. Zašto baš bira vas?Što to fali u njegovom razumu pa je takav? Znanstvenici još nisu uspjeli otkriti. 

 Ne postoje samo u snažijem spolu nametnici, oni također postoje i u nježnijem spolu i imaju provikani naziv SPONZORUŠE! Profesor Drake će sada preuzeti !
O tome ne treba pretjerano govoriti, njihov cilj je bit viđen i popularan, ako imaš novca i utjecajan si onda si savršena meta za njih. Teško ih je svrstati u posebna carstva jer djeluju na isti način, a muško kao muško lako pada pa čak i ako im  se nudi prilika života s nekom super curom oni se okreću lakšem putu i polaze sa sponzorušama, sve je divno i krasno dok traje luksuz, a kad ga nestane nestaju i one.
 Kako se obranit od ovih nametnika?

Rezultat slika za fuckboy repellent
Ne postoji neki repelent kao za komarce u ovim vrućim danima, ali najzdravije i najbolje bi ih bilo ignorirati jer će tako vrlo brzo odustati. No problem ih je uhvatiti, a za to služe maštoviti prijatelji koji vam mogu pomoći da ih uhvatite u zamku te ih tako natjerati da pokažu svoje pravo lice nakon čega bježe kao muhe bez glave. I jedne i druge je lako uhvatiti jer im je uvijek vlastita stražnjica na prvom mjestu bez obzira na sve, prava ljubav traži žrtvu na koju oni nisu baš spremni jer tko će bit povezan samo s jednom  osobom?

Postoje dakako i izuzetci kao što je Drake koji je promijenio kompletnog sebe samo da bude bolji čovjek u očima svoje Pam, taj novi čovjek se nije ni  pomjerio ni milimetra od nje već godinu i ako  se njega pita reći će vam  da je to  trebao uraditi jako davno!
Čitamo se sljedeći petak , a vi dragi naši čitatelji napišite komentar i naravno uvijek smo otvoreni za vaše prijedloge. P.S Šuška se da bi uskoro mogao biti neki giveaway . Prati nas na Instagramu.
Hvala vam na komentarima uvijek nas razvesele ! ❤  





your photo name

You May Also Like

38 komentari

  1. Nice post dear! :D

    I hope that you visit my blog and maybe stay for longer!
    www.spiked-soul.pl

    Like Spiked Soul on FACEBOOK


    Kisses
    Elwira Charmuszko

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimljiv post😂 Svidja mi sr ideja DIY->vjovana2.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaoj Boze koliko sam se ismejala! Bas ti hvala.
    Ja sam imala problem sa 'Djubrad' i uopste nije bilo bajno kao sto sam ja mislila. Upravo tako, zavede i ode i devojka ostane slomljena. Um ne bas slomljena, ja sam se par puta njemu osvetila pa se setio da postojim, oh bas slucajno sam imala sve nase razgovore pa sam bila jako fina i pomogla njegovim ostalim devojkama (znao je imao 3 odjednom, ok..) da shvate koje je on djubre. Prvo sam mislila da je to lose, ali sam zapravo shvatila da ja njima pomazem jer bi ostale slomljene kao i ja. I da, bio je zgodan, lep, sve je imao, sveee. Moja velika greska. Sa Klosarima nisam imala toliko iskustva, nisam vidjala takve, hvala Bogu.. ne treba mi jos i to. Tako da sam ja iz svoje greske naucila kakvi su zapravo oni i kakvi postoje. Naravno tu su i dobri ali meni je iskreno, ajmo reci, zamagljen vid i uvek su pomisliti da je neki decko los jer imam taj strah od ovog prvog. Ubio je svaku volju za zivotom tada, onako 01.01.2017. za pocetak godine, bas divno. Ali karma je kucka pa neka se pomoli Bogu da ce imati koju jos osim njegovim 'za jedno vece', odnosno noc.
    Volela bih postavljate jos ovakvih postova, mnogo mi se dopadaju i jako su originalni. Sigurna sam da se niko nije uvredio vec nasmejao i da su devojke ovde pronasle svoje bivse klosare haha. :)

    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh, zaboravila sam da dodam.
      Peva i svira klavir.. apsolutno spada u 'Djubrad'. Sto je najgore ja taj snimak imam, valjda ce se naci prilika kada cu ga iskoristiti u dobre svrhe.

      Izbriši
    2. Moja draga za nepovejrovat sve sam prosla i opametila se srecom, prije sam se i ja osvecivala ali najvise boli ignoriranje!

      Izbriši
  4. baš sam se nasmijala:). Ignoriranje je sa nekim ljudima jedino moguće rješenje.

    Pratim blog:)

    http://modaodaradosti.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  5. Great post! :)
    I'm following you, waiting for your follow now :)


    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/
    New post -> https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/08/top-7-summer-dresses-under-20.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Jao koliko sam se nasmejala. Sama sam dosta imala susreta sa svakim od ponuđenih i imala žestoku želju da ih udarim što sam i uradila budući da nisam poznata se temperamentom. ♥ ♥ :)

    Die with memories,not dreams

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo je takav vrh hahahah. Baš sam se od srca smijala čitajući. Mislim da smo svi imali iskustva s nekim od spomenutih tipova. Uglavnom se desi da dečko glumi idealnog i savršenog, pa kad dobije što hoće - ode. Ovaj post će vjerojatno mnogima pomoći da prepoznaju opasnost i na vrijeme se maknu (makar nekad zbilja bude teško).
    Novo: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post, pošteno sam se nasmijala.
    A sama sam imala posla sa nekima i trebao bi postojati jedan sprej prtiv njih to je sigurno.
    Zapratila sam blog, uzvrati ako hoćeš! :)

    http://myfantasyfriend.blogspot.hr/2017/08/makeup-look.html

    OdgovoriIzbriši
  9. Vrlo zanimljiv post, preeeedobro! :D :D

    www.backojelic.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Hahahah, djevojke pokidale ste. Još uvijek ne mogu da dođem sebi koliko ste me nasmijale. Hvala vam od srca. Blago vama dvjema kada imate jedna drugu i mislim da vam nikada nije dosadno :D
    Želim vam lijep dan i još puno uzbudljivih tema.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovdje je jedan decko i djevojka haha , hvala ti !

      Izbriši
  11. Thanks a lot :D

    super interesting post and reflection!

    NEW WISHES POST | OMG!!! Web Favorites That BROKE my HEART!!!
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Great post.

    Thanks for visiting my blog I followed you, now waiting for you :)

    Keep in touch

    OdgovoriIzbriši
  13. Great post!

    Kisses,

    http://www.theartofpaloma.com/

    OdgovoriIzbriši
  14. Baš sam danas gledala Sarin video na youtubeu, koji je slične tematike kao ovaj post, ali vi ste to malo oppširnije i bolje objasnili. Moram priznati da sam prvi put na vašem blogu i da ste me oduševili originalnom tematikom, svaka čast. I da, postala sam vaš čitaoc, 100ti po redu i samim tim čestitam na 100 čitaoca :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga na ovom komentaru, a i na pracenju bloga!

      Izbriši
  15. Great post!
    Can you follow me? I follow you :)

    Have a nice day!
    murasakiiroanu.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great weekend!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    OdgovoriIzbriši

Napiši nam svoje mišljenje
Lijep pozdrav ❤